NDRYSHONI TOTALISHT JETEN TUAJ! Procedura e Balonit Gastrik konsiston në vendosjen në stomak të një baloni të butë, i cili kalohet në stomak në rrugë endoskopike me ndihmën e gastroskopit.Si e tillë, kjo proçedurë kryhet në kushte ambulatorike, zgjat jo më shumë se 15-20 minuta dhe është shumë efikase dhe ndër procedurat më të sigurta që aplikohen për rënien nga pesha. Baloni i vendosur do të mbahet nga pacienti për një periudhë nga 6 muaj-1 vit dhe gjatë kësaj prezenca e ballonit bën që pacienti të reduktojë në mënyrë të konsiderueshme sasinë e ushqimit ditor që merr, dhe në fund të kësaj periudh pacienti ka një rënie të konsiderueshme prej rreth 14-19 kilogram. 👉🏻Avantazhet: - procedure jokirurgjikale, - zgjat shumë pak, brenda ditës pacienti kthehet në shtëpi (pra pacienti nuk shtrohet në spital) - procedure e sigurt shumë efikase / rezultative - baloni vihet në përshtatje me nevojat e pacientit Volum i rregullueshëm i balonit sipas nevojës 👉🏻👉🏻👉🏻Prenotoni konsulten tuaj FALAS ne numrin 069 20 99 780 😊 #DermoLife 🌐 www.dermolife.eu . . . #love #instagood #photooftheday #beautiful #me #followme #happyfollow #fashion #selfie #picofthedaylike4like #girl #instadaily #fun #smile #igers #instalikelikeforlike #repost #follow4follow #art #nature #life #instagramfollowforfollow #swag #beauty #fit

Reposta
NDRYSHONI TOTALISHT JETEN TUAJ!
Procedura e Balonit Gastrik konsiston në vendosjen në stomak të një baloni të butë, i cili kalohet në stomak në rrugë endoskopike me ndihmën e gastroskopit.Si e tillë, kjo proçedurë kryhet në kushte ambulatorike, zgjat jo më shumë se 15-20 minuta dhe është shumë efikase dhe ndër procedurat më të sigurta që aplikohen për rënien nga pesha. 
Baloni i vendosur do të mbahet nga pacienti për një periudhë nga 6 muaj-1 vit dhe gjatë kësaj prezenca e ballonit bën që pacienti të reduktojë në mënyrë të konsiderueshme sasinë e ushqimit ditor që merr, dhe në fund të kësaj periudh pacienti ka një rënie të konsiderueshme prej rreth 14-19 kilogram. 👉🏻Avantazhet: - procedure jokirurgjikale, - zgjat shumë pak, brenda ditës pacienti kthehet në shtëpi (pra pacienti nuk shtrohet në spital) - procedure e sigurt shumë efikase / rezultative - baloni vihet në përshtatje me nevojat e pacientit

Volum i rregullueshëm i balonit sipas nevojës
👉🏻👉🏻👉🏻Prenotoni konsulten tuaj FALAS ne numrin 069 20 99 780 😊

#DermoLife 🌐 www.dermolife.eu
.
. .

#love #instagood #photooftheday #beautiful #me #followme #happyfollow #fashion #selfie #picofthedaylike4like #girl #instadaily #fun #smile #igers #instalikelikeforlike #repost #follow4follow #art #nature #life #instagramfollowforfollow #swag #beauty #fit
Reposta
dermo.life Poliklinika Dermo Life ( @dermo.life )
156 7 2:29pm 09/14/2018
Reposta

Comments (7)

iridas.brajan

Sa kushton kjo procedure . Me e mire se body lipostucioni eshte?!

Reposta